Stockholmcitytrafikskola.se

[ratings]
s-cityDet finns inga uttalade intensivkurser att boka på Stockholm City Trafikskola. Men däremot finns det massor av förmånliga och prisvärda “paketlösningar”, där det ingår allt som behövs för lyckade körkortsstudier. Sannolikt går det även att komma överens om en intensifierat upplägg för den som är angelägen om att ta körkort snabbt.

I detta avseende kan exempelvis rekommendera 24-paketet där det ingår 12 körlektioner á 80 minuter, vilket är samma mängd som 24 “vanliga” körlektioner. Om du gör dessa under två veckor, samt övningskör en hel del själv, har du goda chanser att få ditt körkort inom en snar framtid.

Vad slutsumman för ditt körkort kommer att landa på är förstås helt omöjligt för oss att säga utan att veta något om dina nuvarande kunskaper. Med andra ord: hur många körlektioner du kommer att behöva under din intensivkurs beror på vilka förkunskaper du har. En person som har övningskört privat under en längre tid har förstås bättre förutsättningar än en person som aldrig suttit bakom ratten tidigare.

INFO.
Hemsida: www.stockholmcitytrafikskola.se
Epost: info@stockholmcitytrafikskola.se
Adress: Valhallavägen 73, 114 27 Stockholm
Telefon: 08 – 28 44 16

Omdöme: [ratings]